Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@18:03:16 GMT

ساخت سریال جلال، مقابله با جریان تحریف است

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۶۲۹۲

ساخت سریال جلال، مقابله با جریان تحریف است

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در آیین قدردانی از عوامل سریال جلال  دو، اظهار داشت: جلال در فصل اول توانست مخاطبان قابل توجهی را به خود جلب کند و می‌توان عملکرد آن را مثبت ارزیابی کرد.

وی نقطه قوه این سریال را استفاده از هنرمندان بومی توصیف کرد و افزود: اشاره به نقش شهدای محراب در پیروزی انقلاب اسلامی و هدایت مبارزان انقلابی از دیگر نقاط قوت این سریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل هاشم با بیان این‌که سریال جلال اولین ورود مرکز استان‌های صدا و سیما به سریال سازی است، تصریح کرد: رسانه ملی باید مراکز استان‌ها را پشتیبانی و حمایت کند تا شاهد تداوم این مسیر باشیم.

امام جمعه تبریز گفت: استفاده از مضامین انقلابی، اشاره به نقش سوسنگرد در هشت سال دفاع مقدس، توجه به اتحاد اقوام ایرانی از دیگر نقاط مثبت این سریال به شمار می‌رود.

 وی ابراز امیدواری کرد که فصل جدید این سریال با استقبال خوب مخاطبان مواجه شود.

 

گزارش فارس حاکی است، در فصل نخست سریال جلال از سال ۳۸ تا ۲۹ بهمن ۵۶ روایت شد که با اقبال عمومی مواجه شد و برای اولین بار یک سریال استانی در سه شبکه ملی و بین المللی ایران پخش شد.

فصل دوم این سریال هم از سال ۵۷ تا ۶۲ را روایت خواهد کرد چراکه این ایام یکی از پرتلاطم ترین ایام تاریخ تبریز است.

 سریال «جلال» به کارگردانی حسن نجفی و بازی عمار تفتی، حمیرا ریاضی، هادی افتخار زاده، رضا آبی پاک و .. از شبکه یک سیما پخش شد.

قصه فصل دو سریال جلال در ادامه فصل قبلی است و از سال ۱۳۳۸ شروع می شود تا زمان انقلاب و بعد از آن و جنگ بین ایران و عراق ادامه دارد.

در این فصل به زندگی شهید سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی (اولین شهید محراب انقلاب اسلامی) که از مبارزان شیعه در دوران پهلوی بود و در سال ۵۸ شهید شد پرداختیم. همچنین ترور شهید میر اسدالله مدنی دهخوارقانی (دومین شهید محراب انقلاب اسلامی) نماینده دوره اول مجلس خبرگان و امام جمعه تبریز که در سال ۶۰ به شهادت رسید نیز به تصویر کشیده شده است.

همچنین رخداد‌های اجتماعی و روز‌های انقلاب اسلامی در سال‌های منتهی به بهمن ۵۶ در آذربایجان شرقی از قصه های اصلی این سریال است. همچنین این سریال اقتباسی از رمان معروف «بینوایان» نیز داشت که در این زمینه می توان به زندگی جلال و رویارویی اش با زن و مرد میانسالی اشاره کرد که از خطای او چشم پوشی کردند و او را بخشیدند.

قصه فصل اول سریال «جلال» که در ۱۵ قسمت توسط امیرحسین ثروتمند به نگارش درآمد، از سال ۱۳۳۸ تا سال ۱۳۵۶ در تبریز را به تصویر می کشید و قیام مردم آذربایجان شرقی را در این سال ها روایت می کرد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه تحریف انقلاب اسلامی امام جمعه تبریز فضای مجازی خبرگزاری فارس فارس تبریز بینوایان سریال جلال شبکه یک آیت الله شهید مدنی مجلس خبرگان نماز جمعه پهلوی انقلاب اسلامی سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید «جلال اعتماد» در قروه تشییع شد

پیکر شهید ستوان دوم جلال اعتماد، از شهدای حادثه منطقه مرزی هنگه‌ژال بانه امروز یکشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان در شهرستان قروه تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مردم شهیدپرور شهرستان قروه پیش از ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبشهت_ با حضور در مقابل ستاد فرماندهی انتظامی این شهر در آئین تشییع پیکر شهید والامقام ستوان‌دوم «جلال اعتماد» شرکت کردند.

در این آئین که تعدادی از مسئولان استان کردستان از جمله معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان، فرمانده انتظامی استان کردستان، فرماندار قروه، فرماندار بانه و جمعی دیگر از مسئولان نیز حضور داشتند پیکر این شهید از مقابل ستاد فرماندهی انتظامی قروه تا میدان شهید قاسم سلیمانی بر دستان مردم قروه تشییع شد.

خداوند با شهادت اجر شهید «جلال اعتماد» را داد

حجت‌الاسلام عابدین رستمی، امام جمعه قروه در آئین تشییع این شهید والامقام خاطرنشان کرد: شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است که در برابر دشمنان مقاومت کرد و خداوند اجر او را با شهادت داد.

وی افزود: خداوند نعمت دین اسلام، ایستادگی در مقابل ظلم و ظالمان و نظام سلطه را به ما ارزانی داشته است و مردمی مقاوم و همیشه در صحنه داریم که باید شاکر خداوند باشیم.

امام جمعه قروه با بیان اینکه کردستان سرزمین مجاهدات خاموش و سرزمین شهدایی است که به گفته شهید بروجردی باید با وضو در این استان قدم برداشت، تصریح کرد: زمانی‌که پیشمرگان مسلمان کرد در برابر گروهک‌ها و نظام سلطه ایستادند باب شهادت در این استان آغاز شد.

حجت‌الاسلام رستمی خاطرنشان کرد: امروز بعد از ۴۵ سال هنوز می‌بینیم که در میان فرزندان این مرز و بوم فرهنگ ایثار و شهادت جاری است و به ویژه شهرستان قروه در ۱۲ سال اخیر بیش از ۴۵ شهید را تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

وی تصریح کرد: کردستان سرزمین ایستادگی است گرچه از ظلم دشمنان و ضدانقلاب زخم دیده اما کمر خم نکرده است و امروز مردم قروه و شهر دزج میزبان شهید گلگون کفن دیگری هستند.

امام جمعه قروه گفت: گروهک‌های ضد انقلاب باید بدانند که اسرائیل و آمریکا به عنوان کارفرمای آنها در حال جان دادن است و اسرائیل به برکت خون شهدا با دستان مردم ذبح خواهد شد.

به گزارش ایمنا، پیکر این شهید قرار است امروز در زادگاهش شهر دزج قروه به خاک سپرده شود. شهید ستوان دوم جلال اعتماد، دوازدهم اردیبهشت سال جاری حین انجام وظیفه و در جریان درگیری مسلحانه با گروهک معاند در مرز هنگه‌ژال بانه مجروح شده بود که روز گذشته به دلیل شدت جراحات به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

شهید «اعتماد» متأهل و اهل دزج شهرستان قروه است که از وی یک فرزند دختر خردسال به یادگار مانده است. در این درگیری سه روز پیش، همچنین یک مرزبان دیگر به نام سرباز وظیفه فرزین بیلان نیز به شهادت رسیده بود.

کد خبر 750784

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید والامقام «جلال اعتماد» در قروه
  • تشییع پیکر شهید جلال اعتماد، شهید مرزبانی در بانه
  • پیکر شهید «جلال اعتماد» در قروه تشییع شد
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • مراسم وداع با شهید اعتماد در قروه برگزار می‌شود
  • سه جریان مخالف استاد مطهری
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • یکی دیگر از مرزبانان در بانه شهید شد
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟