Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد قربانی نویسنده سریال «ابوذر زمان» با محوریت آیت‌الله طالقانی درباره وضعیت نگارش این سریال عنوان کرد: تاکنون ۲۶ قسمت از فیلمنامه سریال به معاونت امور استان‌های صداوسیما تحویل داده شده است که به زندگی آیت الله طالقانی و بررسی دوره‌های ساواک، روسای ساواک و تشکیل نهضت آزادی و انشعاب از جبهه ملی می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر نگارش قصه به وقایعی چون قیام ۱۵ خرداد رسیده است. زمانی که شاه برای بگیر و ببندها دستور می‌دهد، در همان ایام از روی تزویر در مراسم‌های مذهبی هم حضور دارد.

نویسنده «ابوذر زمان» گفت: جالب است که بیشتر فضاهای این سریال در وقایع محرم می‌گذرد و باعث شد فرم کار بیشتر فضایی عاشورایی داشته باشد. اتفاقاً در اکثر سخنرانی‌های آیت‌الله طالقانی این فضا وجود دارد و حتی او شاه را به دلیل حرکات مزورانه و فسق و فجورش با یزید برابر می‌گرفت. الان ممکن است کمی این سخنان کلیشه شده باشد ولی واقعیتی است که البته باید در فضای روز گفته شود.

قربانی با اشاره به سخنرانی‌های امام خمینی (ره) عنوان کرد: قرابت انقلاب با عاشورا نکته‌ای است که کمتر درباره آن گفته شده است اما واقعیت است و مهمترین حرفی است که ما سعی کردیم در این سریال پررنگ باشد. از طرف دیگر خیلی‌ها ارتباط نزدیک آیت الله طالقانی و امام خمینی (ره) را نمی‌دانند و اینکه چقدر آیت‌الله طالقانی حتی قبل از واقعه ۱۵ خرداد به حضرت امام ارادت داشته است.

سریال‌هایی با تم مبارزه در تلویزیون

وی با بیان اینکه تم مبارزه با استعمار در سریال‌های تلویزیونی با «دلیران تنگستان» شروع شده است، گفت: بعد از انقلاب به سریال‌هایی چون «هزار دستان» و «کوچک جنگلی» رسید و این اواخر با «سرزمین کهن» و حتی «بانوی سردار» و سریال‌های این چنینی ادامه یافت و حالا «ابوذر زمان» هم از همین تم استفاده کرده است.

این نویسنده اضافه کرد: در زمان انقلاب هم اصل بر مبارزه صرف با شاه نبوده است بلکه اصل این مبارزه با صهیونیسم و استکبار بود که شاه هم مهره‌ای از آنها بود.

حضور جلال آل احمد در سریال

قربانی با اشاره به حضور شخصیت جلال آل احمد در این سریال و در طول قصه بیان کرد: گلگرد روستایی در طالقان است که بخش کودکی و حتی بخش‌هایی از زندگی طالقانی در آنجا تصویر می‌شود و زمانی که به این دوران‌ها از زندگی وی می‌رسیم نزدیکان وی همچون جلال آل‌احمد را هم می‌بینیم. همانطور که می‌دانید پدر جلال آل‌احمد پسرعموی طالقانی است و نسبت خویشاوندی با هم دارند که در سریال باعث شد در بخش‌هایی به آن اشاره شود.

وی در پایان با اشاره به درام این سریال اظهار کرد: شخصیت‌ها باید رو به روی شخصیت اصلی قرار بگیرند تا اهمیت شخصیت طالقانی نمایش داده شود؛ اینکه چگونه افراد تحت تاثیر نگاه و تفکر او قرار می‌گیرند. به هر حال او در جمع بسیاری از کراواتی‌ها و آدم‌های روشنفکر بوده است و بسیاری از او تاثیر می‌گرفتند.

کد خبر 5056211 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سریال ایرانی آیت الله طالقانی جلال آل احمد امور استان های صدا و سیما فیلم کوتاه فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی حضور هنر ایران در جهان تئاتر ایران شبکه پنج سیما سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان ویروس کرونا فیلم مستند برنامه رادیویی موسیقی ایرانی شبکه سه سیما بازیگر سینما محمود فلاح آیت الله طالقانی جلال آل احمد ابوذر زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۰۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بازسازی افغانستان فرارسیده است

عبدالباقی حقانی، سرپرست اداره ملی امتحانات در برنامه تقدیر از بسم‌الله شیوامل برنده مدال لئوناردو شیبر آلمان سخنرانی میکرد گفت: در اثر جنگ‌های پسین بخش‌های آموزشی و تحصیلی کشور بیش‌تر آسیب دیده‌اند.

سرپرست اداره ملی امتحانات گفت: «ما فرصت داریم که یک بار دیگر این افغانستان ویران را به خودکفایی برسانیم.»

عصمت‌الله سجاد رئیس اتحادیه کارکنان و نهادهای صحی افغانستان گفت: «کمک کنیم تا ارائه خدمات هم به دختران و هم به پسران مساعد شود.»

بسم‌الله شیوامل متولد ۱۹۵۴ میلادی است که هم‌اکنون ۶۸ سال عمر دارد او از جمله پزشکان افغانستانی در بخش جراحی است که برای نخستین بار جایزهٔ معتبر "مدال عالی لئوناردو شیبر آلمان" را از سوی جامعه جراحان آلمان کسب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • معاون دبیرکل حزب‌الله: مقاومت لبنان آماده جنگ است اما آن را نمی‌خواهد/ بر اساس داده‌ها، صهیونیست‌ها ناتوان هستند و علاقه‌ای به جنگ ندارند/ مقاومت نیز منفعتی در جنگ گسترده نمی‌بیند
  • شایعه تازه و عجیبی که درباره امیر تتلو پخش شد
  • پشیمانی عجیب بایرن: شاید توخل بماند!
  • زمان بازسازی افغانستان فرارسیده است
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • زمان پخش سریال «سلمان فارسی» مشخص شد
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی