Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@20:04:21 GMT

چند لحظه برای جلال، همشهری من

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۳۸۹۳

چند لحظه برای جلال، همشهری من

ایسنا/قم سید جلال طباطبایی هنزمند قمی تلوزیون روز گذشته دارفانی را وداع گفت و از دیروز سیل پیام‌های تسلیت برای این هنرمند در فضای مجازی منتشر شده است. ولی نکته جالب این پیام ها این است که همگی درکنار نام این هنرمند عنوان کرده‌اند که هنرمند قمی درگذشت. چیزی که برای بسیاری از مردم قم هم جای تعجب داشت.

سید جلال طباطبایی اهل محله چهارمردان قم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با سبیل های معروف و صدای خراش برداشته اش به سرعت در فضای حافظه بصری ملت نشست. او کار خود را از سالهای دور با سینما شروع کرد ولی رفته رفته جای خود را به عنوان یک بازیگر پیرامونی اما جذاب باز کرد.

تماشاگران حرفه‌ای فیلم و سریال ها، به این گونه بازیگران نمک فیلم و سریال می گویند که شاید نقش مهم و تعیین کننده ای در این اثر نداشته باشند ولی حضور آنها دیدن سریال را جذاب تر می کند و شاید تک خنده های یک اپیزود نیز برای همین افراد باشد. از نقش های احمد پور مخبر گرفته تا همان دوچرخه سوار دوره گردی که خبر ازموج از دریا می داد. شاید هیچ کس نام آن فیلم را به یاد نداشته باشد ولی نوای مرد دوره گرد را حتما.

سید جلال با شب های برره به شهرت گسترده ای رسید و نقش او در این سریال پرمخاطب در نقش قهوه چی با آن صداو سبیل های خاص به چشم آمد. همان موقع بود که چهره اش در شهر خودش برای مردم آشنا شد و دیگر هر کسی او را می دید از خیر امضا و عکس نمی گذشت.

اما سید جلال مردی بسیار خاکی و باصفا بود. هر کس که او را می شناخت همین را می گفت. هر کس که او را می شناخت آن پیکان قدیمی را هم به یاد می آورد. مردمی بود و همه جا می رفت و با همه مردم مهربان بود. هر جا که کسی را می دید به او ابراز علاقه می کرد مدت ها با او گپ می زد و درد دل می کرد.

خیلی ها فکر می کردند که مهران مدیری او را از سرکوچه یا در صف بانک دیده و خوشش آمده ولی او از سال 52 در سینما بازی می کرد و رفته رفته با نقش های کوچکی که داشت خود را در سینما و تلوزیون ایران کشان کشان آورد و به شب های برره و خانه به دوش رساند.

می گویند رضا عطاران او را خیلی دوست داشت. اصلا رضا عطاران عاشق آدم هایی مثل او بود. افرادی مثل احمد پورمخبر و سید جلال همان هایی هستند که هستند. همان هایی که مردم دوست دارند بیشتر از بازیگران اتو کشیده ای که نقش بازی کردن را فریاد می زنند، آنها را ببینند.

جواد صبر آزما، بقال محله ما می گفت یک روز او را در مکانی دیدم و مشغول صحبت شدم. نمیدانم چه شد که به او گفتم می خواهیم برویم مشهد و جایی هم نداریم. در همان لحظه کلیدی از جیبش بیرون آورد و گفت من عاشق امام رضا(ع) هستم و تا فرصتی پیش می آید به مشهد می روم. آنجا هم یک خانه ساده دارم که مواقعی که خودم در مشهد نیستم، خانه را به هر کسی که دوست داردبه مشهد بیاید و جایی ندارد می دهد. این هم کلید!

این اواخر به یکی از همکاران ما گفته بود که به جواد افشار بگویید که همشهری خود را از یاد نبرد. این روزها دوست داشت که بیشتر در آثار هنری بازی کند ولی او هم درهمان مشکلی قرارداشت که خیلی های دیگر هستند. دیگر کسی سراغی از جلال ها نمیگیرد و حالشان را نمی پرسد.

اما جالب تر اینکه هیچ یک از محافل فرهنگی و هنری استان قم نیز او را به عنوان یک هنرمند نمی شناختند و از او تجلیلی نمی کردند. نام او در هیچ لیستی از هنرمندان و مشاهیر هنری شهر نیست. جالب است که اصلا او را در قم به این عنوان نمی شناسند.

جلال ها باید چه کنند که قدرشان را بیشتر بدانیم تا اینکه با دلی شکسیته از میان ما نروند و تازه یادمان نیاید که روزی با شوق دیدن هنرنمایی های آنها عصر را به شب می رساندیم تا سریال های این شکرپاره ها شروع شود و غم از دل ببریم و ساعاتی بی خیال مشکلات خود شویم.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری سید جلال طباطبایی مرگ سید جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۳۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها

به گزارش همشهری، این شهر هم‌اکنون از سامانه‌های روسطحی و زیرسطحی بسیاری برخوردار است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله مشخصی دارد. در چنین شرایطی مدیریت شهری برای توسعه زیرساخت‌های ترددی شهر در ۲جبهه تلاش می‌کند. در اتوبوسرانی از یک سو با اتکا به تولید داخل، کار سفارش اتوبوس‌های نو را به مراحل اجرایی رسانده و از سوی دیگر با طرف خارجی قرارداد تامین اتوبوس‌های برقی جدیدی را منعقد کرده که می‌تواند آینده‌ای روشن برای تردد اتوبوسی شهر در پی داشته باشد.

در بخش مترو نیز قرارداد تامین واگن به مراحل اجرایی پیش‌پرداخت نزدیک شده و تعداد واگن نیز افزایش یافته است. به این ترتیب مدیریت شهری ششم وارد میدان شده تا حمل‌ونقل تهران را طی زمان مشخصی کاهش دهد. البته مخالفان داخلی و تحریم‌های خارجی هریک تلاش می‌کنند به‌نحوی مدیریت شهری را از ریل خارج کنند اما تیم شهرداری تهران همچنان در ۴جبهه در حال مقابله با مشکلات است.

کد خبر 848642 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها موتور و موتور سوار اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری مترو تهران

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و پاکستان چقدر است؟ | جزئیات تجارت ایران و پاکستان را ببینید
  • چلسی رقیب همشهری‌اش را گلباران کرد
  • چگونه برای کسب و کارمان شناسه یکتا رایگان بگیریم؟
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • سردار آزمون وسط معرکه | دستاورد؛ جدا کردن!
  • کشدارترین حواشی قبل از بازی پرسپولیس و سپاهان بی‌تاثیر بود؛ بدون دست هم می‌توانست بازی کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • لحظه دلهره‌آور ریزش قبر در هنگام تشییع جنازه